4 verschillende soorten bruidsaccessoires om je dag perfect te maken

Als het op je grote dag aankomt, wil je er zeker van zijn dat alles perfect is. Van je jurk tot je haar, je wilt je de hele dag als een prinses voelen. Een manier om iets extra’s aan je look toe te voegen is met bruidsaccessoires. Er zijn zoveel verschillende soorten accessoires verkrijgbaar dat het moeilijk kan zijn om te weten welke voor jou geschikt zijn. In deze blogpost bespreken we verschillende soorten bruidsaccessoires en laten we je zien hoe ze je look op je trouwdag kunnen verbeteren!

Sluiers: 

Een sluier is de perfecte manier om een vleugje elegantie aan je trouwjurk toe te voegen. Sluiers zijn er in verschillende lengtes en stijlen, zodat je er een kunt vinden die bij jouw look past. Als je iets eenvoudigs wilt, kies dan voor een sluier op ellebooglengte. Als je op zoek bent naar iets meer dramatisch, ga dan voor een vloer-lengte sluier met een sleep.

Sieraden: 

Sieraden zijn een geweldige manier om wat sprankeling toe te voegen aan je trouwdag look. Als je niet zeker weet wat voor soort sieraden te dragen, overweeg dan je jurk en het algemene thema van je bruiloft. Voor een klassieke look, parels zijn altijd een goede keuze. Als je iets meer modern wilt, probeer dan het dragen van een statement ketting of oorbellen.

Kousenbanden: 

Een kousenband is een traditie die al eeuwen oud is. Vroeger werden kousenbanden geacht geluk te brengen aan de bruid en de bruidegom. Tegenwoordig worden ze meer voor decoratieve doeleinden gedragen. Als je ervoor kiest een kousenband te dragen, zorg er dan voor dat hij bij je andere accessoires en je jurk past.

 

Tassen: 

Een tas is een geweldige manier om een vleugje kleur of patroon toe te voegen aan de look van je trouwdag. Als je een boeket draagt, kun je overwegen een mooie clutch met bloemen te kopen om het in te dragen. Of, als je iets geraffineerders wilt, ga dan voor een witte of ivoorkleurige clutch.

 

Er zijn zoveel verschillende soorten bruidsaccessoires om uit te kiezen, dat het moeilijk kan zijn om te weten welke voor jou geschikt zijn. Neem voor meer inspiratie een kijkje bij The Beautiful Bride Shop